info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl
  • en

RELAX
REFRESH
RECHARGE

Het regelen van huispersoneel nemen wij volledig uit uw handen. Geen uren op websites speuren. U krijgt alleen kandidaten voorgesteld waarvan wij 100% procent zeker zijn dat het een goede match is. Kandidaten waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Ook geen lijsten administratie. U hoeft ons alleen maar te vertellen naar wie en waar u opzoek bent.

Totale ontzorging bij het uitzoeken van uw ideale ondersteuning

1. Advies

Afhankelijk van uw behoefte aan huis, uw kinderen of u zelf, bieden wij diverse diensten. Het in kaart brengen van uw wensen en het geven van een advies is onze eerste prioriteit. Met meer dan 11 jaar ervaring hebben wij duizenden families geholpen met het zoeken naar de juiste flex nanny, persoonlijk assistent, huishoudster of zorgverlener.

2. Kosten calculatie

Voor de diensten van Smiling Faces Private Services betaalt u een bemiddelingsfee. Als werkgever dient u zelf de flex nanny, persoonlijk assistent, huishoudster of zorgverlener uit te betalen.De kandidaten die bemiddelt zijn niet bij ons in dienst.De kosten per maand voor uw hulp aan huis zijn verschillend per dienst. Smiling Faces Private Services geeft u een kostenindicatie en informeert u ook over de arbeidsvoorwaarden.

3. Intake gesprek

Via een bezoek bij u thuis of een Skypegesprek informeren wij u uitgebreid over de verschillende programma’s die wij bieden, vertalen we uw behoeften aan hulp in huis naar onze dienstverlening. Skypegesprekken kunnen eventueel in de avond gepland worden.

4. Zoekopdracht

Voor de diensten van Smiling Faces Private Services betaalt u een bemiddelingsfee. Deze is afhankelijk van uw wensen m.b.t. de kandidaat, en de ervaring en kwaliteiten die de kandidaat heeft. Wij vragen u een ”live the life you love” weekschema te maken. Dit houdt in dat u een schema maakt van uw week. Per dag dient er aangegeven te worden welke tijden en voor welke taken u het huispersoneel wilt inzetten. Op basis van dit schema adviseren wij u omtrent de mogelijkheden. Zo komen we samen tot een vacature van de ideale kandidaat voor u. De samenwerking tussen u en Smiling Faces Private Services wordt vastgelegd in een bemiddelingsovereenkomst. U betaalt altijd 50% van onze fee (SEARCH FEE) bij opdracht en 50% bij de match (MATCH FEE).

5. Contact kandidaat & match

Na het tekenen van de bemiddelingsovereenkomst en het maken van een familie profiel presenteren wij u in eerste instantie gezien het strenge selectieproces één kandidaat, hooguit twee kandidaten. Na een telefoon-, Skypegesprek of persoonlijke ontmoeting bepaald u of de flex nanny, persoonlijk assistent, huishoudster of zorgverlener bij u past.

6. Regelwerk & voorbereiding

Na het kiezen van de kandidaat is het belangrijk dat het huispersoneel goed naar Nederland wordt begeleidt. Uw flex nanny, huishoudelijke hulp, persoonlijk assistent en/of zorgverlener krijgt van ons een gratis trainingsboek en Nederlandse cursus. Door zelfstudie zich kan voorbereiden op de komst naar Nederland. Ook organiseren wij de nodige documenten om uw huispersoneel snel en veilig te laten werken. Denk aan vliegticket, verzekeringen, arbeidscontract, BSN nummer, Digi-D etc. U hoeft zelf niets te regelen. Wij nemen dit voor u uit handen.

7. Samen een leuk jaar

U bent natuurlijk werkgever. En ondanks dat alles van te voren zo helder mogelijk wordt gecommuniceerd, kunnen er toch nog vragen zijn. Drie tot vier weken na de start van de kandidaat vindt er een telefonische evaluatie indien u dit wenst. Voor de kandidaten heeft Smiling Faces Private Services een Enjoy & Explore Holland programma ontwikkeld: We houden regelmatig contact met uw flex nanny, zorgverlener, persoonlijk assistent of huishoudelijke hulp.

In 5 stappen naar een flex nanny, persoonlijk assistent, huishoudster of zorgverlener in huis:

Advies & offerte
Intake & keuze service
Profiel voorstel
Kennismaking persoonlijk of Skype
Regelwerk