info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl
  • en

FAMILY
IS
EVERYTHING

Het meest kostbare wat u heeft

Goede screening, op basis van een prettige samenwerking

U bent op zoek naar een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw hulp aan huis. De basis van een succesvolle samenwerking begint bij het werven van het juiste profiel en een gedegen selectie en screening. Voor de keuze van de juiste au pair of huispersoneel ontvangt u graag volledige en goede informatie over ervaring, persoonlijkheid en motivatie. Zowel in Nederland als ook in het buitenland heeft Smiling Faces een breed en ervaren netwerk om u de geschikte kandidaat te presenteren!

Het screenen van huispersoneel

Onze au pairs en huispersoneel zijn zorgvuldig voor u geworven, gescreend en geïnformeerd. De huispersoneel kandidaten (zoals; flex nanny, huishoudster/manager, PA en/of zorgverlener) worden geworven uit verschillende Europese landen waar wij een nauwe samenwerking hebben met diverse agentschappen. De au pair kandidaten worden geworven buiten de Europese Unie.

Ons huispersoneel wordt twee keer grondig gescreend. Eerst door onze agenten in het land van het huispersoneel zelf en daarna door onze recruiters. Onze agenten hebben ervaringen met duizenden kandidaten die graag minimaal een jaar naar het buitenland willen. Zij weten als geen ander of een au pair of huispersoneel kandidaat geschikt is voor het programma.

Het huispersoneel wordt geselecteerd op basis van ervaring, vaardigheden, opleiding, motivatie en persoonlijkheid. Alle kandidaten spreken Engels en zijn zeer gemotiveerd en flexibel. U ontvangt een uitgebreid dossier over de kandidaat: een uitgebreid interview rapport en beoordeling van onze lokale interviewer, uitkomsten persoonlijkheidstest (persoonlijke flexibiliteit/ dilemma’s), medische verklaring, referentieonderzoek, motivatiebrief en foto’s en een VOG (police clearance)

Deze documenten worden aangevraagd door onze recruiters en vervolgens grondig nagekeken. Zodra deze documenten zijn goedgekeurd kan de volgende stap gezet worden.

Professionele screening:

Geschiktheid
Motivatie
Beschikbaarheid
Ervaring & Referenties
Persoonlijkheid test
Verklaring van goed gedrag (VOG)
Social Media Check
Medical Declaration