info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl
  • en

FAMILY 
IS 
EVERYTHING 

U wilt uw kinderen natuurlijk met een vertrouwd gevoel bij de au pair achterlaten. Dit geldt natuurlijk ook voor de ouders van de au pair. Grondige screening, goede voorbereiding en een persoonlijke klik zorgen voor vertrouwen.

HET LIEFSTE WAT U HEEFT, VEILIG BIJ DE AU PAIR

Veel klanten vragen zich af waarom een au pair kandidaat naar Nederland wilt komen. Voor onze buitenlandse kandidaten is het een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met onze cultuur, taal en gewoonten. Daarbij draagt het voor de kandidaten bij aan een internationale ervaring. Het verbeteren van de Engelse taal en de mogelijkheid tot reizen binnen Europa is ook een belangrijke drijfveer. Per kandidaat en per land kan de motivatie verschillen.

De au pair kandidaten komen met name uit niet EU landen. Zij kunnen Nederland alleen inreizen met een speciaal au pair visum. Smiling Faces heeft eigen vestigingen in het buitenland en vele buitenlandse partners die voor ons de kandidaten werven en selecteren. Onze kandidaten komen uit Zuid-Afrika, Colombia, Indonesië, Thailand, Peru en Oekraïne. Al onze partners zijn ervaren in het uitvoeren van een screening en het begeleiden van kandidaten.

Au pairs uit Zuid-Afrika zijn populair, omdat veel Zuid-Afrikaanse au pairs Afrikaans (vergelijkbaar met Nederlands) en/of Native Engels spreken. Onze au pairs uit Indonesië kunnen beschreven worden als zorgzaam, geduldig, rustig en flexibel. Au pairs uit Latijns Amerika worden geprezen om hun extroverte en vrolijke karakter. Alle kandidaten van Smiling Faces krijgen een psychometrische test. Hiermee wordt de persoonlijkheid van de kandidaat gemeten en gematcht aan uw voorkeuren.

Onze kandidaten worden geselecteerd op basis de screening van hun ervaring, vaardigheden, opleiding, motivatie en persoonlijkheid. Alle kandidaten spreken Engels, Duits of Afrikaans en zijn zeer gemotiveerd en flexibel. U ontvangt een uitgebreid dossier over de kandidaten: een uitgebreid interview rapport en beoordeling van de screening van onze lokale interviewer, uitkomsten persoonlijkheidstest (psychometrische), medische verklaring, referentieonderzoek, motivatiebrief en foto’s. Maak kennis met onze kandidaten en ervaar het zelf.

Smiling Faces screent au pairs volgens de richtlijnen van BONAPA (Branche Organisatie Nederlandse Au Pair Agentschappen) en de IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst).