info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl

Een au pair of hulp die het beste bij u past?

Elke familie heeft andere wensen. Wij delen onze ervaring en kennis door samen met u een profiel op te stellen waar uw kandidaat aan moet voldoen. Op basis van dit profiel gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat binnen ons bestand. Indien de kandidaat niet in ons bestand aanwezig is, gaan we op zoek naar de juiste persoon buiten ons bestand.

Een succesvolle samenwerking valt en staat bij een goede voorbereiding en het vertrouwen wat u heeft in de kandidaat. Vertrouwen wordt opgebouwd door de juiste persoonlijkheid, intenties, ervaring en vaardigheden.

Zodra de juiste kandidaat is gevonden presenteren wij haar aan u. Door middel van een gesprek via telefoon/skype bepaalt u uiteindelijk of deze kandidaat bij u past.

Resulteert dit uiteindelijk niet in een match, dan gaan we op zoek naar een nieuwe kandidaat.

De bemiddelingsfee van Smiling Faces is opgebouwd uit een Zoek fee en een Match fee. De Zoek fee(30%) betaalt u bij aanvang van de opdracht en de Match fee(70%) als u de juiste kandidaat heeft gevonden.

?

Heeft u zelf een au pair kandidaat gevonden?
Smiling faces helpt u graag met de visum aanvraag!

Diensten

Voor uw hulp aan huis bieden wij diverse diensten. Voor uw kinderopvang aan huis bieden wij au pairs en (flex) nannies. Zijn de kinderen groter of het huis uit en heeft u meer behoefte aan huishoudelijke hulp? Maak dan kennis met onze buitenlandse (inwonende) huishoudelijke hulp (domestic au pairs of domestic workers)…

Onze service

Onze service

Een fantastische samenwerking voor zowel familie als kandidaat is onze missie. Wat kunt u van Smiling Faces verwachten? Smiling Faces biedt u diverse oplossingen om u en/of uw familie te ondersteunen. In een persoonlijk gesprek helpen we u graag verder. Welke eigenschappen, ervaringen en vaardigheden vinden wij belangrijk van een …