info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl
  • en

LIVE
THE LIFE
YOU LOVE

Na een lange werkdag wachten er nog vele taakjes thuis. Zou het niet fijn zijn als het thuis allemaal geregeld is als u thuis komt. Een au pair voldoet soms niet aan uw wensen van gezinsondersteuning. Daarom bieden wij ook via ons zusterbedrijf (inwonend) Huispersoneel (Flex Nanny, Huishoudster/manager, PA en/of zorgverlener). Ons Huispersoneel is een maatwerk programma.

 

Huispersoneel

Zoekt u een flexibelere gezinsondersteuning dan een au pair? Ons zusterbedrijf Smiling Faces Private Services is een bemiddelingsbureau, dat zich specialiseert in in- en uitwonend huispersoneel. De inzet van het huispersoneel is geheel afgestemd op uw behoeften aan ondersteuning thuis voor uw kinderen, huishouden of uzelf. U kunt zelf de afspraken bepalen met het huispersoneel. Wanneer, hoelang, hoeveel dagen, hoeveel uren, welke taken en welke beloning. Uiteraard dient u zich wel aan de arbeidstijden wet te houden. We plaatsen al meer dan 11 jaar diverse soorten huispersoneel bij families thuis in Nederland en Belgie. Van flex nanny, zorgverleners, persoonlijke assistentes of huishoudelijke hulpen.

Waarvandaan: vanuit Zuid of Oost Europa. De kandidaten worden via ons recruiter netwerk in het buitenland of vacature sites geworven. De kandidaat heeft geen werkvergunning of visum nodig om in Nederland te kunnen werken.

Inzetbaarheid: een zeer flexibel arbeidsprogramma van 38 uur tot maximaal 46 uur per week waarbij u de werkgever wordt.

Werkzaamheden: verricht alle werkzaamheden, die u met haar/hen overeenkomt. Dus kinderopvang, zowel licht als zwaar huishoudelijk werk of eventueel administratief werk.

Beschikbaarheid: min. 1 jaar en net zo lang als u prettig samenwerkt. Het werving en selectietraject duurt ongeveer 4 á 6 weken afhankelijk van de opdracht.

Geschiktheid: Engels sprekend en bereid Nederlands te leren. Zij hebben voldoende ervaring en oprechte interesse in kinderen/ ouderen/ huishouden/ management en zo maar door. De kandidaten zijn passend niet alleen bij de taken van uw gezin, maar ook bij de persoonlijkheid van uw gezin. Dit meten wij met een uitgebreide persoonlijkheidstest.

Motivatie: Wij screenen de kandidaten uitgebreid op hun motivatie om uw gezin te ondersteunen en om in Nederland te werken en wonen.

In- en uitwonend: U kunt kiezen voor een inwonend of uitwonend huispersoneel.

Rijbewijs: De kandidaten hebben, als u dat wenst, een rijbewijs en afhankelijk van haar leeftijd jarenlange rijervaring.

FEITEN OVER ONS HUISPERSONEEL:

Europese kandidaten Zuid en Oost Europa en GB

5,5 dag flexibel inzetbaar 

Flexibel in werkzaamheden

Langdurige samenwerking

Goed Engelssprekend 

In- of uitwonend

Zorgvuldig gescreend 

Europees rijbewijs