info@smilingfaces.nl 010 - 4659797
  • nl
  • en

RELAX
REFRESH
RECHARGE

Een au pair is een prettige ondersteuning voor uw gezin. Het au pair programma biedt een au pair de kans om onze Nederlandse cultuur beter te leren kennen. Wij bieden een uitgebreid programma om uw au pair daarin te ondersteunen.

UW AU PAIR KAN DIRECT GENIETEN VAN HAAR VERBLIJF

ONS Enjoy & Explore Holland programma helpt

bij het maken van contact met anderen.

Een leuk jaar in Nederland is onze missie. Daarom hebben wij een speciaal Enjoy & Explore Holland programma ontwikkeld. Dit programma biedt diverse activiteiten voor au pairs om met elkaar in contact te komen, Nederland te ontdekken en support te krijgen bij vragen en problemen.

1- De au pairs zijn reeds uitgebreid geïnformeerd over het programma in Nederland door onze buitenlandse vestigingen en partners. x

2- Alle au pairs ontvangen Smiling Faces een handleiding van 120 pagina’s. Diverse onderwerpen komen aan bod in deze handleiding, waarin informatie wordt gedeeld op basis van jarenlange kennis en ervaring.

3 – Bij binnenkomst ligt er een leuk en nuttig welkomstpakket klaar in haar nieuwe huis. Via onze gesloten Facebook groep kan de au pair in contact komen met andere au pairs. In de eerste week na de aankomst wordt de au pair gebeld door een van onze medewerkers. Gedurende het jaar ondersteunen wij de au pairs ook waar nodig.

4- Tevens geven wij tips over leuke uitjes in Nederland. Niets leuker dan samen een nieuw land te ontdekken! Het Enjoy & Explore programma geeft recht op vijf gratis landelijke activiteiten voor de au pair. De kaart wordt voor aankomst aangeschaft door het gastgezin. De aanschaf van de kaart is verplicht omdat wij het belangrijk vinden dat al onze au pairs deelnemen aan de uitjes in het kader van het cultureel uitwisselingsprogramma. Om het gastgezin te compenseren voor de kosten van de kaart krijgen onze au pairs 320 euro zakgeld i.p.v. 340 euro.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze Event kalender. De au pairs dienen zich via Facebook in te schrijven voor deze uitjes. Zij ontvangen hiervoor tijdig een uitnodiging.

Klik op de onderstaande bijlage om meer te lezen:

Event Calender BONAPA 2019